Skip links

Janne Ainamo LKV

Kotikenttä: Espoo – Helsinki – Kauniainen

Janne Ainamo LKV [A] on itsenäinen asiantunteva kiinteistönvälitysliike Espoon ja Helsingin rajamailla. Asiakaslähtöisyys, asiantuntemus, pitkä kokemus alalta ja periksiantamattomuus ovat yrityksemme peruskiviä. Näillä perustuksilla ratkomme haastavatkin kohteet hyviin lopputuloksiin. Käytössämme ja vahvuutenamme on monipuolista asiantuntijoista koostuva verkosto; kiinteistönvälittäjät, ulkopuolinen lakiryhmä ja monipuolinen mediatalo M2Media.

Periaatteemme on, että kaikki toimeksiantomme hoidetaan samalla pieteetillä ja sitoutumisella, oli sitten kyseessä yksittäinen asunto tai isompi kokonaisuus.

Ainamo Trading Oy– Janne Ainamo LKV:n perustaja ja toimitusjohtaja, Janne Ainamo, LKV, on pitkän linjan ammattilainen kiinteistönvälittäjä. Laillistetun kiinteistönvälittäjän pätevyyden, LKV, hän hankki jo vuonna 2012 ja on sen jälkeen työskennellyt niin Huom!-ketjussa kuin Kahdeksas päivä ja OP Koti kiinteistönvälitysliikkeissä. Vuonna 2021 oli aika perustaa oma yritys ja siirtyä itsenäiseksi yrittäjäksi. Yrittäjä kokemusta on aiemmalta ajalta ennen kiinteistönvälitys toimintaa kertynyt laajasti jo 16 vuoden verran.  Monipuolisesti välitystoiminnan kokemusta on jo vuodesta 2012.

Ainamo tunnetaan rauhallisesta ja asiallisesta otteestaan työhönsä ja periksiantamattomasta asenteestaan saada asiat hoidettua oikein, ajallaan ja niin myyjät kuin ostajatkin huomioiden. Ehkäpä siksi suurin osa toimeksiannoista tuleekin jo suositusten ja palaavien asiakkaiden muodossa. Vahvin alueellisen osaaminen osuu Espoon ja Helsingin raja-alueelle, ytimenään Lauttasaaren ja Westendin akseli, mutta menestyksekästä toimintaa on ollut Töölöstä Saunalahteen ja Laaksolahdesta Vuosaareen, eli alue on laaja. Onpa Pickalassakin pistäydytty useampaan kertaan eikä Sipookaan niin vieras alueena ole.

Digitaalinen markkinointi on ollut oleellinen osa Ainamon toimintaa ja esittelyvideoita sekä somemarkkinointia on tehty yhtäjaksoisesti jo vuodesta 2015. Siis tällä osa-alueella edelläkävijänä.

Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton [A] ja Helsingin Kiinteistönvälittäjät ry:n.

Sivustolla kerätään eväste- ja laitetunnisteilla tietoja esimerkiksi sivuista, joilla vierailet. Näiden tietojen avulla voimme tarjota sinulle parempia palveluja. Mittaamme myös kävijämääriä ja mainontaa.